Perhekoti 

Ammatillinen perhekoti ikäihmisille

Ammatillista perhehoitoa ikäihmiselle

Mikä on ammatillinen perhekoti ikäihmisille?

Ammatillisella perhekodilla tarkoitetaan ammatillista perhehoitoa, jossa ikäihminen elää osana perhettämme. Perhehoitoon pääsee ottamalla yhteyttä meihin tai vaihtoehtoisesti kunnan palveluiden kautta.

Me Kotikonnussa teemme työtä suurella sydämellä ja omalla persoonalla asiakkaidemme hyväksi. Toimintamme ydin on mahdollistaa laadukas ja eettisesti hyvää hoitoa.
Haluamme edesauttaa arvokasta vanhenemista, johon kuuluu yksilöllisyys, voimaa antava yhteisöllisyys ja elämän tarkoituksellisuuden kokemus.

Perhekodissamme aktiivinen arki rakentuu jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti laaditusta hoitosuunnitelmasta. Suunnitelmassa otamme huomioon asiakkaan toiveet- ja odotukset asumiselle. Korostamme ja tuemme asiakkaan omaa tekemistä, osaamista ja vahvuuksia. Asiakkaiden toiveet vaikuttavat perhekotimme päivien toimintaan ja sisältöön.

Ammatillinen perhehoitaja on henkilö, joka koulutuksensa, kokemuksensa tai henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella on sopiva antamaan perhehoitoa ja on suorittanut tehtävän edellyttämän ennakkovalmennuksen sekä täydennyskoulutuksen. Perhehoitajiin ja Kotikonnun yrittäjiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Korvatunturin Kotikontu sijaitsee Savukoskella, Martin viihtyisässä kylässä. 
Ammatillinen perhekoti palvelee ikäihmisiä pidemmänkin matkan päästä, ympäri Suomea.

Tarpeen mukaan hoidamme myös kuljetukset.

Yhteystiedot

Jarmo 040-9630380

Maria 045-8572038

korvatunturin.kotikontu@gmail.com


Perhekodin asukashuoneet